معاون وزیر اقتصاد:
تکمیل سه طرح مهم نیمه تمام عمرانی یزد در اولویت طرح مولد سازی دولت است
معاون وزیر اقتصاد با بیان اینکه تکمیل طرح های نیمه تمام از اهداف سیاست مولدسازی دولت است گفت: ورزشگاه بزرگ شهر، راه آهن فارس به یزد و 8 بیمارستان در استان یزد در چارچوب این سیاست در اولویت قرار دارد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی یزد، مالک رحمتی روز چهارشنبه در جمع دانشگاهیان، صاحبان صنایع و خبرنگاران یزد افزود: هم اکنون ۷۱۰ طرح نیمه تمام عمرانی با ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی در یزد دارد که برای اتمام آنها که به دو هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است؛ لذا اجرای طرح مولد سازی لازم و ضروری است.
وی با بیان اینکه بخش خصوصی در اجرای مولد سازی باید به کمک دولت بیاید گفت: برای اجرای طرح نهضت مولد سازی باید بین دولت، بخش خصوصی و تعاونی در کنار هم جدی ماموریت خود را انجام دهند.
رحمتی ادامه داد: استفاده از روش های نوین در خصوصی سازی و همچنین در اجرای مولد سازی با اولوبت بندی محور و هدف دولت در انجام طرح است.
وی بیان کرد: اجرا و انجام طرح مولد سازی در اتاق شیشه ای قرار دارد و بر مردم و مسئولان پوشیده نیست.
معاون وزیر اقتصاد بیان کرد: جزو اهداف دولت در طرح مولد سازی است که همه اقدامات با همکاری مسئولان استان ها و جلب مشارکت بخش خصوصی و شرایط و نیازها مورد تاکید قرار می گیرد.
این مسئول تصریح کرد: تبدیل اموال غیر مولد مازاد دولت در قالب طرح جدید به مولد سازی جزو اهداف و سیاست های مهم دولت است.
رحمتی گفت: مدیران و نخبگان در تبیین طرح و کمک به دولت برای اجرای درست و شفاف مولد سازی باید در کشور جدی گفته شود.
رییس سازمان خصوصی سازی تصریح کرد: هدف از مولد سازی فروش اموال دولت نیست بلکه ارتقا و بهینه سازی و ارزش افزایی است.
رحمتی گفـت: همه دستگاه های اجرایی باید نسبت به احصای اموال مازاد خود در بخش های مختلف اقدام و سپس اولویت بندی و برای کمک به کشور فعالیت کنند.
در این نشست تعدادی از اساتید دانشگاهی و نخبگان و خبرنگاران به طرح دیدگاه های خود برای اجرای طرح پرداختند.
- نویسنده : یزدفردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
پنجشنبه 17,ژوئیه,2025